Back to top

Tanulmányi eredmények

A „Poznaj slovenskú reč“ elnevezésű szlovák nyelvi verseny az egyik legismertebb, hagyománnyal rendelkező vetélkedő a magyar tannyelvű iskolák diákjai számára. Iskolánkban 2023. február 1-jén került megrendezésre Mgr. Lelkes Gabriella, PhDr. Horváth Piroska és Mgr. Dobócky Mária tanárnők szervezésében, a következő tanulók részvételével: Szakál Vivien, Farkas András Márk (III.A) Ádám Boglárka, Tóth Emma (III.B) Farkas Alexandra, Keresztesi Nikolasz, Paulo Hugó, Mészáros Donát, Darányi Dorina (III.SM) Farkaš Márk, Csörgő Márk (III.SG) Továbbjutottak: Szakál Vivien (III.A), Tóth Emma (III.B), Farkas Alexandra (III. SM), Keresztesi Nikolasz (III.SM) Az elért eredményekhez gratulálunk, a továbbjutóknak pedig sok sikert kívánunk a járási fordulóhoz.
6. 2. 2023
Iskolánk két diákja sikeresen szerepelt az angol olimpiász járási fordulóján, amelynek megrendezésére 2023. 1.19-én került sor. Tóth Ádám, II.D/HA osztályos tanuló harmadik helyezést ért el a 2D kategóriában és Végh Máté József, II.SM osztályos tanuló az első helyen végzett a 2C2 kategóriában. Gratulálunk és további sok sikert kívánunk!
27. 1. 2023
2022. november 14-én megrendezésre került az angol olimpiász iskolai fordulója. A versenyen 30 tanuló vett részt. A tesztben szövegértést és nyelvtani feladatokat oldottak meg a versenyző diákok. Az iskolai fordulón az 1. helyen Tóth Ádám II.HA/D osztályos tanuló, 2. helyen Mészáros Donát III. SM osztályos tanuló és a 3. helyen Ádám Boglárka III. CR/B osztályos tanuló végzett. Az iskolánkat a járási fordulón a 2.D kategóriában Tóth Ádám, a 2.C2 kategóriában Végh Máté József II. SM osztályos tanuló fogja képviselni. Gratulálunk és sok sikert kívánunk!  
24. 11. 2022
Kedves Diákok!  A nyelvek európai napján megszervezett verseny abszolút győztese a III. B osztály, nyereményük egy OSZTÁLYKIRÁNDULÁS. A diáktanács díját az osztályelnökök pontozása alapján az V.D osztály kapta. Mindenkinek szeretettel gratulálunk. Büszkék vagyunk Rátok. Örülünk, hogy ilyen sok kreatív, ügyes és idegen nyelvekben jártas diákunk van. Köszönjük a részvételt, reméljük emlékezetes napotok volt.
6. 10. 2022
2022. május 13-án tartottuk meg az informatika verseny iskolai fordulóját. A versenybe 24 tanuló kapcsolódott be. Az 1. és 2. évfolyam tanulóinak Microsoft Word feladatokkal kellett megbirkózniuk, míg a harmadikosok és negyedikesek kreatív hirdető plakát megszerkesztésében próbálhatták ki magukat. A diákok ügyesen végrehajtották a feladatokat, és rendkívül ötletes marketing anyagok születtek. A legügyesebbek a Duntel jóvoltából értékes ajándékokban részesültek. A fődíj egy elektromos roller volt, ami egy teljes hétre a nyertes rendelkezésére áll. A 2. és 3. helyezettek pedig értékes Duntel ajándékcsomagot tudhatnak magukénak. Ezúton is köszönjük a nagylelkű felajánlásokat!
16. 5. 2022
Idén tizenötödik alkalommal rendezték meg az EXPERT Geniality Show országos versenyt, melybe iskolánk diákjai évek óta sikeresen és nagy létszámban kapcsolódnak be. A versenyzők 6 különböző kategóriából kötelezően kettőt választva mérettettek meg. Az idei versenybe országos szinten 656 iskola  10 042 diákja nevezett be. Az 1. és 2. évfolyamban 1945, míg a 3. és 4. évfolyamban 1394 tanuló versenyzett. A mi iskolánkat 30 tanuló képviselte. Kimagasló eredményt ért el Krascsenits Lázár II.CR/B osztályos tanuló, aki a földrajzi témában országos 1. helyezést szerzett 513 versenyző legyőzésével. A legeredményesebb diákjaink az összetett versenyben elért pontszámaik alapján:                         Vonyik Márk          I.SM        6.hely                         Krascsenits Lázár II.CR/B     8.hely                         Kovács Gergő       II.CR/B   12.hely  Szívből gratulálunk az elért eredményekhez és további sok sikert kívánunk az elkövetkező megmérettetésekhez!
24. 3. 2022
2022. 1. 13-án megrendezésre került az angol olimpiász járási fordulója. Az iskolánkat Németh Fanni, II.CR/B osztályos tanuló képviselte a II.D kategóriában, ahol a 3. helyezést érte el. Az anglofón kategóriában Végh Máté József, I.SM osztályos tanuló versenyzett, aki a 2. helyet szerezte meg. Gratulálunk a sikereikhez!
24. 1. 2022
A hagyományokhoz hűen idén is részt vettünk az országos EXPERT geniality show műveltségi versenyen. Ezen a jubileumi 15. évben iskolánkat 30 tanuló képviselte a megmérettetésben. A felkínált témákból mindenki két témakört választva bizonyította széleskörű tudását és rátermettségét.
9. 12. 2021
Nagyszombat megye  húsz tehetséges középiskolás diákot jutalmazott meg sport- és tanulmányi versenyeken elért kivételes eredményeikért.   A díjazottak között volt iskolánk két diákja, Nagy Vanda /II. SM/, és Tóth Noémi /III. SM/ Nagy Vanda a jutalmat iskolánk igazgatójától vette át, mivel a díjátadón nem tudott részt venni.
29. 11. 2021
A IV.SG osztály diákjai átvették az érettségi bizonyítványokat. Gratulálunk és a további tanulmányaitokhoz sok sikert kívánunk!
16. 6. 2021
A nyelvek európai napját 2001 óta ünnepelik Európa-szerte szeptember 26-án. E nap célja felhívni a figyelmet Európa nyelvi sokszínűségére és a kultúrák közti jobb megértésre. Az iskolánk is megemlékezett erre a napra, melynek alkalmából versenyt szervezett minden osztály számára. A diákok szabadon választott témára készítettek ötletes plakátokat az angolul és németül beszélő országok területéről. Az első három helyezett díjazásban részesült.   1.helyezett –   Cserkó Claudia és Bindics Réka III.B 2.helyezett  –     Horváth Kitti és Krajcsovics Dalma V.D                            Takács Vivien és Német Evelin I.A        3. helyezett  -    Kovács Noémi V.D és  Gútai Krisztina V.D                           Mezei Lili és Horváth Nóra III.D                          
6. 10. 2020
2020. március 3-án megrendezésre került  a  „Poznaj slovenskú reč“   verseny járási fordulója. A járási versenyen a Középfokú Sportiskolánkat Pavlovič Róbert, Vidékfejlesztési Szakközépiskolánkat pedig Nagy Nicol  és  Szakál Henriett képviselte. A kerületi fordulóba Pavlovič  Róbert, a verseny 1.helyezettjeként jutott tovább. Gratulálunk!  
6. 3. 2020

Oldalak