Back to top

Sporteredmények

Régebbi erdemények
2024.04.26-án Nagyszombatban került megrendezésre a Megyei Olimpia. Iskolánkat négy tanuló
képviselte: II.SM –Nagy Ákos,III.SM-Tóth Lilla, Fodor  Rudolf és a IV.SG tanulója Varga Máté. A legszebb eredményeket Nagy Ákos szerezte, hiszen 100 m-es síkfutásban 11.88-as idővel a 3.helyen végzett, valamint
a 200 m-es síkfutásban 23.95-ös idővel szintén 3. lett. Fodor Rudolf 800 m-es távon a 4.helyen,( 1 másodperc hiányzott a dobógótól), 200 m-es távon pedig a szép 6. helyen végzett. Eredményükhöz gratulálunk!!!
2. 5. 2024

2024. április 10-én Komáromban került megrendezésre a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnoksága kosárlabdában, amelyen iskolánk lány- és fiúcsapata is részt vett. Lányaink a csoportjukat magabiztosan megnyerve kerültek a döntőbe, ahol a somorjai kosaras lányoktól vereséget szenvedtek, és így a nagyon szép 2. helyen végeztek.  Iskolánk fiúcsapata sajnos a csoportban nagyon szoros mérkőzéseken mindig egy kosárral alulmaradt, így nekik nem sikerült a továbbjutás.

 Lányok:                                                      Fiúk:

Veszprémi Rebeka                                 Csörgő Márk
Kohút Réka                                             Varga Máté
Csontos Eszter                                        Szelle Norbert
Keszegh Kyra                                          Szűcs Lajos
Szalay Réka                                             Kanócz Attila  
Kürthy Réka                                            Radoš Félix
Papik Zsóka                                             Kohel Dávid
Lábadi Vivien                                          Fehér Máté
Dudás Adéll                                            Tarcsi Tamás
                                                                  Nagy Ákos

Felkészítő tanáruk Szabó Zsuzsanna.

Az eredményhez gratulálunk!

 
11. 4. 2024

2024.04.06-án Gútán (Kolárovo)  került megrendezésre a nyugat-szlovákiai kupa karatéban, ahol a IV. SM diákja, Varga Tünde Emese remekelt, hiszen  két versenyszámban  a dobogó legfelső fokára állhatott, és egy kategóriában pedig a második helyen végzett. Eredményéhez gratulálunk!

 
10. 4. 2024

2024.03.21-én Somorján került megrendezésre a járási kosárlabda döntő a lányok részére.  A döntőben iskolánk lánycsapatának sikerült legyőznie a Dunaszerdahelyi Magángimnázium és a  Vámbéry Gimnázium együttesét, viszont a  somorjai magyar gimnázium  és a somorjai szlovák gimnázium csapataitól  vereséget szenvedett ( a két csapatban kosarasok szerepeltek), így a nagyon szép harmadik helyen végzett. Eredményük értékét emeli az a tény, hogy iskolánkat a kézilabdás lányok képviselték:  IV.SG-Veszprémi Rebeka, Kohút Réka, Keszegh Kyra, Csontos Eszter,III.SM-Szalay Réka,II.SM- Fenes Barbara,Görcs Lara, I.SM- Csepregy Virág, Dudás Adél,  Lábadi Vivien. Felkészítő tanár- Mgr. Szabó Zsuzsanna. Eredményükhöz gratulálunk!

22. 3. 2024

2024.03.20-án került megrendezésre a járási kosárlabda döntő a fiúk részére. A döntőben iskolánk csapata előbb a somorjai gimnázium csapatát, majd a Vámbéry Gimnázium együttesét győzte le, viszont a  Dunaszerdahelyi Magángimnázium diákjaitól  vereséget szenvedett, igy a nagyon szép második helyen végzett. Eredményük értékét emeli az a tény, hogy iskolánkat labdarúgók képviselték: IV.SG- Mészáros Erik, Csörgő Márk, Varga Máté III.SM-Radoš Félix, Szűcs Lajos Simon, Kanócz Attila, Szelle Norbert, II.SM- Nagy Ákos, I.SM-Végh Bence. Felkészítő tanár- Mgr. Szabó Zsuzsanna. Eredményükhöz gratulálunk!

 
21. 3. 2024

2024.03.12-én sportnapot szerveztünk  a  városi sportcsarnokban a  Középfokú Sportiskola diákjai részére. A diákok a következő négy sportágban versengtek a győzelemért: kosárlabda, kézilabda, röplabda és futsal. A sportnap  végig nagyon jó hangulatban zajlott, a mérkőzések minden sportágban, de a futsalban  kimondottan színvonalasak voltak.

Eredmények:

Kosárlabda                             

1.hely-III.SM

2.hely-II.SM

3.hely-I.SM

Kézilabda

1.hely-III.SM

2.hely-I.SM

3.hely-II.SM

 

Röplabda

1.hely-I.SM

2.hely-II.SM

3.hely-III.SM

Futsal

1.hely-I.SM A csapata

2.hely-III.SM

3.hely- I.SM B csapata

4.hely-II.SM B csapata

5.hely- II.SM A csapata

A négy sportág összesített eredménye alapján a sportnap győztese a III.SM osztálya lett.

14. 3. 2024