Back to top

Sporteredmények

2024. április 10-én Komáromban került megrendezésre a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnoksága kosárlabdában, amelyen iskolánk lány- és fiúcsapata is részt vett. Lányaink a csoportjukat magabiztosan megnyerve kerültek a döntőbe, ahol a somorjai kosaras lányoktól vereséget szenvedtek, és így a nagyon szép 2. helyen végeztek.  Iskolánk fiúcsapata sajnos a csoportban nagyon szoros mérkőzéseken mindig egy kosárral alulmaradt, így nekik nem sikerült a továbbjutás.

 Lányok:                                                      Fiúk:

Veszprémi Rebeka                                 Csörgő Márk

Kohút Réka                                             Varga Máté

Csontos Eszter                                        Szelle Norbert

Keszegh Kyra                                          Szűcs Lajos

Szalay Réka                                             Kanócz Attila  

Kürthy Réka                                            Radoš Félix

Papik Zsóka                                             Kohel Dávid

Lábadi Vivien                                          Fehér Máté

Dudás Adéll                                            Tarcsi Tamás

                                                                  Nagy Ákos

Felkészítő tanáruk Szabó Zsuzsanna.

Az eredményhez gratulálunk!

 
11. 4. 2024

2024.04.06-án Gútán (Kolárovo)  került megrendezésre a nyugat-szlovákiai kupa karatéban, ahol a IV. SM diákja, Varga Tünde Emese remekelt, hiszen  két versenyszámban  a dobogó legfelső fokára állhatott, és egy kategóriában pedig a második helyen végzett. Eredményéhez gratulálunk!

 
10. 4. 2024

2024.03.21-én Somorján került megrendezésre a járási kosárlabda döntő a lányok részére.  A döntőben iskolánk lánycsapatának sikerült legyőznie a Dunaszerdahelyi Magángimnázium és a  Vámbéry Gimnázium együttesét, viszont a  somorjai magyar gimnázium  és a somorjai szlovák gimnázium csapataitól  vereséget szenvedett ( a két csapatban kosarasok szerepeltek), így a nagyon szép harmadik helyen végzett. Eredményük értékét emeli az a tény, hogy iskolánkat a kézilabdás lányok képviselték:  IV.SG-Veszprémi Rebeka, Kohút Réka, Keszegh Kyra, Csontos Eszter,III.SM-Szalay Réka,II.SM- Fenes Barbara,Görcs Lara, I.SM- Csepregy Virág, Dudás Adél,  Lábadi Vivien. Felkészítő tanár- Mgr. Szabó Zsuzsanna. Eredményükhöz gratulálunk!

22. 3. 2024

2024.03.20-án került megrendezésre a járási kosárlabda döntő a fiúk részére. A döntőben iskolánk csapata előbb a somorjai gimnázium csapatát, majd a Vámbéry Gimnázium együttesét győzte le, viszont a  Dunaszerdahelyi Magángimnázium diákjaitól  vereséget szenvedett, igy a nagyon szép második helyen végzett. Eredményük értékét emeli az a tény, hogy iskolánkat labdarúgók képviselték: IV.SG- Mészáros Erik, Csörgő Márk, Varga Máté III.SM-Radoš Félix, Szűcs Lajos Simon, Kanócz Attila, Szelle Norbert, II.SM- Nagy Ákos, I.SM-Végh Bence. Felkészítő tanár- Mgr. Szabó Zsuzsanna. Eredményükhöz gratulálunk!

 
21. 3. 2024

2024.03.12-én sportnapot szerveztünk  a  városi sportcsarnokban a  Középfokú Sportiskola diákjai részére. A diákok a következő négy sportágban versengtek a győzelemért: kosárlabda, kézilabda, röplabda és futsal. A sportnap  végig nagyon jó hangulatban zajlott, a mérkőzések minden sportágban, de a futsalban  kimondottan színvonalasak voltak.

Eredmények:

Kosárlabda                             

1.hely-III.SM

2.hely-II.SM

3.hely-I.SM

Kézilabda

1.hely-III.SM

2.hely-I.SM

3.hely-II.SM

 

Röplabda

1.hely-I.SM

2.hely-II.SM

3.hely-III.SM

Futsal

1.hely-I.SM A csapata

2.hely-III.SM

3.hely- I.SM B csapata

4.hely-II.SM B csapata

5.hely- II.SM A csapata

A négy sportág összesített eredménye alapján a sportnap győztese a III.SM osztálya lett.

14. 3. 2024

 2024.2.17-én került megrendezésre Kiskunfélegyházán U20 nemzetközi birkózóverseny, amelyen a II.SM diákja Görcs Lara az 57 kg-os súlycsoportban a nagyon szép 3.helyen végzett.

Eredményéhez gratulálunk!

 
21. 2. 2024
2024.02.03-án került megrendezésre az országos birkózó bajnokság Besztercebányán (Banská Bystrica), amelyen diákjaink a felnőtt korosztályban nagyon szép sikereket értek el.
Hegedűs Réka - szabadfogás - 55 kg-os súlycsoportban 1.hely
Görcs Lara - szabadfogás - 57 kg-os súlycsoportban 1. hely
Varga Bálint- szabadfogás - 57 kg-os súlycsoportban 3.hely
Varga Bálint - kötöttfogás - 57 kg-os súlycsoportban 3.hely
Tóth Marcel- szabadfogás - 74 kg-os súlycsoportban 6.hely
Tóth Marcel- kötöttfogás - 72 kg-os súlycsoportban 6.hely
Eredményükhöz gratulálunk!
20. 2. 2024

2024.02.16-án asztalitenisz- bajnokságot szerveztünk az iskolánk diákjai részére. A versenyen 21 diák vett részt. Nagyon izgalmas és szoros mérkőzések jellemezték a bajnokságot. A csoportmérkőzések után 6 játékos jutott a döntőbe.

Végeredmény:  1. hely - Varga Noel –II.SM

                           2. hely - Szűcs Lajos Simon –III.SM

                           3.hely -  Fodor Rudolf - III.SM

                           4.hely - Szokol Barnabás - I.SM

                           5.hely - Buzgó László - III.A

                           6. hely - Mészáros Erik - IV.SG

A helyezésükhöz gratulálunk!
19. 2. 2024

2024.02.03-án került megrendezésre a „Karate Zvolen Cup” a Közép-szlovákiai Karate Szövetség által, amelyen Varga Tünde Emese, a IV.SM diákja kumite karatéban a felnőtt nők kategóriájában egy második és egy harmadik helyezést ért el. Eredményéhez gratulálunk!!!

8. 2. 2024

2024.01.23-án a dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban került megrendezésre 9 iskola részvételével a járási futsal bajnokság, amelyen iskolánk csapata nagyon szépen szerepelt, a 2. helyen végzett. Csupán a 6 szlovák válogatott labdarúgóval felálló Dúbrava gimnáziumtól szenvedtek vereséget, egy izgalmas, nagyon szoros mérkőzésen. Eredményükhöz gratulálunk!

 A csapat tagjai: Mészáros Erik,Tarcsi Tamás, Majoros Dániel, Fehér Máté, Csonka Árpád, Nagy Ákos, Szüllő Gábor, Radoš Félix, Zsidó Szilárd, Szűcs Lajos, Kanócz Attila, Dömény Máté, Paulo Hugo, Keresztes Nikolasz

25. 1. 2024

2023.12.02-án Kassán került megredezésre az országos kumite karate bajnokság, amelyen 

Varga Tünde Emese a IV. SM diákja a nagyon szép 3. helyen végzett a felnőtt korosztályban. 

Eredményéhez gratulálunk! 

13. 12. 2023

2023.11.25-én Győrött került megrendezésre a Dana Kupa - nyílt nemzetközi karateverseny, 10 ország 300 versenyzőjének részvételével, amelyen  Jančovič Laura, a II.SM diákja nagyon szépen szerepelt, hiszen a második helyen végzett az ifjúsági lányok - 60 kg-os súlycsoportjában. Eredményéhez gratulálunk! 

27. 11. 2023

Oldalak