Back to top

Sporteredmények

2023.02.12-én Érsekújvárban (Nové Zámky)  került megrendezésre a nyugat-szlovákiai kupa karatéban, ahol a III.SM diákja, Varga Tünde Emese remekelt, hiszen  a dobogó legfelső fokára állhatott, majd  2023. március 4- én  a Zsolnán (Žilina) zajló kumite karate  felnőtt országos döntőjében a nagyon szép 3. helyen végzett. Eredményéhez gratulálunk! 

9. 3. 2023

2022. december 13-án Galántán került megrendezésre a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnokságára kosárlabdában, amelyen  iskolánk lány- és fiúcsapata is részt vett. Mind a lányok mind pedig a fiúk  nagyon szépen szerepeltek, hiszen az előkelő második helyen végeztek. A csoportbeli mérkőzéseket és az elődöntőt is magabiztosan nyerték. Sajnos a döntőben már nem sikerült győzedelmeskedniük. 

Lányok:                                                                                      Fiúk: 

Fenes Barbara                                                                    Kurucz Raul 

Lapos Tamara                                                                     Szolgai Bálint                                                                                     

Csontos Eszter                                                                    Szelle Norbert 

Keszegh Kyra                                                                      Szűcs Lajos 

Kohút Réka                                                                         Csík Tamás 

Veszprémi Rebeka                                                             Mészáros Erik 

Ollé Nancy                                                                          Varga Máté 

Pénzes Mónika                                                                  Radoš Félix 

Nagy Szilvia                                                                        Németh Attila 

Felkészítő tanáruk Szabó Zsuzsanna. 

  Az eredményhez gratulálunk! 

15. 12. 2022

2022.12.12-én Somorján került megrendezésre a Szlovák Teqball Szövetség által szervezett Országos Teqball Bajnokság, amelyen iskolánkat a következő öt tanuló képviselte: Szolgai Bálint, Mészáros Erik, Radoš Félix, Botló László, Szücs Lajos. A legsikeresebb Szolgai Bálint lett, aki a döntőben nagyon szoros küzdelemben végül a 2. helyen végzett. Mészáros Erik a 4. helyen, Radoš Félix az 5. helyen végzett. Eredményeikhez gratulálunk ! 

15. 12. 2022

2022.11.21- én Pénzes Mónika a IV.SG és Hegedűs Réka a II.SM tanulója megyei ösztöndíjban részesültek Nagyszombatban, ezzel a díjjal  minden évben a az év legsikeresebb sportolóit jutalmazzák.

Pénzes Mónika – felnőtt és junior szlovák  válogatott kézilabdában, szerepelt a spanyolországi felnőtt  világbajnokságon. A HC DAC   kézilabdacsapatának oszlopos tagja, amellyel a MOL ligában a 3. helyen, a Szlovák Kupában a  2. helyen, az Európa kupában a 8. helyen végeztek. Mónika 2021- ben elért  teljesítményét a Szlovák Kézilabda Szövetség  és a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége  is az  Év Tehetsége díjjal  jutalmazta.

Hegedűs Réka szlovák  válogatott birkózásban, a dunaszerdahelyi birkózó klub tagja.                                                                                                   

Réka eredményei a 2021/2022-es iskolai évben: országos bajnok felnőtt , junior és kadett korosztályban, az  Európa-bajnokságon és a világbajnokágon  is az 5.helyen végzett. Több nemzetközi versenyen felállhatott a dobogóra: Spanyolországban aranyérmet szerzett,   Lengyelországban és  Magyarországon  ezüstérmes lett. A  Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége tehetségdíjjal jutalmazta.                                                                        

23. 11. 2022

2022.11.14-én a dunaszerdahelyi  városi sportcsarnokban került megrendezésre a középiskolás  lányok járási  döntője. Sajnos lányainktól elpártolt a szerencse, hiszen  az első mérkőzésen a magángimnázium   csapata  ellen 1 perccel a  mérkőzés lefújása előtt még 25 : 23 volt az állás csapatunk javára, a vége mégis  25 : 25 lett, miközben diákjaink dobtak legalább 15 kapufát. A sorsolásnak köszönhetően  lányainknak a balszerencsésen végzdőtt mérkőzés után pihenés nélkül kellett felállniuk a következő meccsre a Vámbéry gimnázium csapata ellen, amelyet végül 26:21 megnyertek. Ezután következett a Vámbéry gimnázium és a magángimnázium közötti mérkőzés, amelyen a Vámbéry gimnázium vezetett  sokáig, de végül 6 góllal kikaptak, ami a magángimnáziumnak a végső tornagyőzelmet jellentette, tehát egy gólon múlt.            A  szerence forgandó,legközelebb lányaink mellé áll.  A mérkőzések magas színvonalúak voltak. A lányoknak a hozzáállásukhoz és teljesítményükhöz gratulálunk.          A csapat tagjai: Bozsek Brigitta, Csontos Eszter, Gajdoschík Zsóka,Görcs Lara, Keszegh Kyra,Koday Veronika, Kohút Réka,Makó Éva, Ollé Nancy, Pénzes Monika, Szalai Barbara, Szalay Réka, Veszprémi Rebeka, felkészítő tanár: Németh Lívia 

 
15. 11. 2022

2022.10.22-én Nemšován került megrendezésre a nyugat-szlovákiai kupa karatéban, ahol a 3.SM diákja, Varga Tünde Emese remekelt, hiszen 4 kategóriában is a dobogó legfelső fokára állhatott. Eredményéhez gratulálunk! 

10. 11. 2022

2022.október 18-án Komáromban és Szentpéteren került megrendezésre a XVII. Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság, 

A WICHMANN Tamás Emlékverseny sakkban és asztaliteniszben. Iskolánkat két diák, Laczkó Bálint és Mészáros Donát képviselte asztaliteniszben. Mindkét tanuló nagyon szépen helytállt, hiszen Bálint vesztett játszma nélkül, magabiztosan tornagyőztes lett, míg Donát csak a hármas fináléban talált legyőzőre, és így a 3. helyen végzett.  Eredményükhöz gratulálunk! 

20. 10. 2022
2022. október 8-án a nagyszombati országos agyaggalamb - lövészetben Végh György, az 1.SM tanulója a 1.helyen végzett. Az erdményéhez gratulálunk!
 
12. 10. 2022

2022. 10. 06-án  iskolánk tornatermében és  a műfüves pályáján  sportnap megrendezésére került  sor a Középfokú Sportiskola diákjai részére. A sportnap két részből állt. Az egyik  két sportágban, futsalban és röplabdában osztálybajnokság formájában valósult meg, ahol  a küzdelmen, a győzni akaráson volt a hangsúly. A második rész, ahol kézilabdában és kosárlabdában mérkőztek meg a diákok, már nem a versengésről, hanem a játék szépségéről szólt. A mérkőzéseket magas színvonal jellemezte, az egész rendezvény jó hangulatban zajlott. A döntők nagyon szoros játékot hoztak.                                

 

Végeredmény futsálban: 1. hely - 3.SM     

                                            2. hely – 2.SM

                                            3. hely – 4.SG

                                            4.hely  -  3.SG

                                            5.hely  -  4.SM

                                            6.hely  -  1.SM

 

                           Röplabda  1. hely – 4.SG

                                              2. hely – 4.SM

                                              3. hely – 2.SM

                                              4.hely  -  3.SM

                                              5.hely  -  3.SG

           

 

7. 10. 2022

Szeptemberben Privigyén (Prievidza) került megrendezésre a  nemzetközi birkózó  verseny, amelyen diákjaink nagyon szép sikereket értek el: 

Hegedűs Réka a 49 kg-os súlycsoportban az 1. helyen,

Görcs Lara az 53 kg-os súlycsoportban szintén az 1. helyen,

Németh Dorina az 57 kg-os súlycsoportban 2.helyen

Tóth Marcell a 75 kg-os  súlycsoportban  szintén a 2.helyen végzett.

 Hegedűs Réka a  brünni  nemzetközi versenyen az 53 kg-os súlycsoportban a nagyon szép 2. helyet szerezte meg. Az eredményekhez gratulálunk!

5. 10. 2022

Nagyon sokan élnek abban a hitben, hogy egy mozgásformával fenntarthatják egészségüket.Ez azonban egy tévhit.Testünk számára az a legideálisabb, ha változatos gyakorlatokat, mozgásformákat végezhet. Ebben segít a fitneszteremben végzett edzés.Általa fejleszthetjük az erőt,állóképességet,erőállóképességet,robbanékonyságot,hajlékonyságot,gyorsaságot és egyensúlyérzékünket.

Iskolánk gazdag sportélete mindezt biztosítja sportolni vágyó diákjai számára.A birkózók,boxolók,karatisták,kempósok,szpartanos,kosaras,kézilabdások,atléták,focisták,vízilabdázó, sportlövő veszik igénybe e edzési lehetőséget./hetente 3X2 tanítási órában/Félévente az öttusa során nyerhetnek bizonyosságot arról, hogy az edzés által mennyit fejlődtek.
Diákjainknak további sérülésmentes sportolást, és hasznos munkát kívánunk!
29. 9. 2022

2022. szeptember 11-én a nagyszombati országos agyaggalamb - lövészetben Végh György, az 1.SM tanulója a 3.helyen végzett. Az erdményéhez gratulálunk!

13. 9. 2022

Oldalak