Back to top

Mediális megjelenés

Ünnepélyes keretek közt emlékeztek meg a Himnusz születésének 200. évfordulójáról a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola diákjai.
A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola adventi rendezvényei közül a jótékonysági sütivásár volt méltán a legnépszerűbb. 2022. december 21-én fahéj-, vanília-, narancsillat lengte be az intézmény auláját.
Karácsonyi ünnepségre hívta meg városunk vezetése a fogyatékkal élő gyermekeket nevelő családokat.
Sikeres sportolóként megyei ösztöndíjban részesült a Dunaszerdahelyi Középfokú Sportiskola két diáklánya, Pénzes Mónika és Hegedűs Réka.
2022-ben több sportágban nemzetközi szinten is kiemelkedő eredményeket értek el a Dunaszerdahelyi Középfokú Sportiskola diákjai, ahol ha lehetőség nyílik rá, időnként sportnapra cserélik a tanulást és az edzéseket.
Két év kihagyás után ismét megrendezték a hagyományos adventi koszorúkészítő-versenyt  a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Középfokú Sportiskolában.
Egy újabb kényszerpihenő után, a nehéz gazdasági helyzet ellenére 2022. november 9-én Nagyszombat megye jóváhagyásával megnyílt a dunaszerdahelyi uszoda.
Nagyszabású nyelvi kavalkáddal ünnepelték a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Középfokú Sportiskolában a nyelvek európai napját.
A Dunaszerdahelyi Középfokú Sportiskola szervezésében került megrendezésre kedden a Labdarúgó- és Kézilabdatorna Határok Nélkül elnevezésű verseny.
A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolások is megünnepelték a költészet napját A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Középfokú Sportiskolában minden évben valamilyen zenés-táncos irodalmi műsorral ünnepelik a költészetet, József Attilát és nem utolsó sorban  a kassai születésű Márai Sándort is. A pandémia ezt a hagyományt megtörte, utoljára 2019-ben álltak az irodalomszerető diákok a kultúrterem színpadán, azóta csak online tudtak verselni.
A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola diákjai minden év január 22-én, a Magyar Kultúra Napján, nemzeti himnuszunk születésnapján összegyűlnek az intézmény színháztermében, és zenés irodalmi műsorral tisztelegnek nemzeti történelmünk, irodalmunk, művészetünk nagyjai előtt.
Nagyszombat megye húsz tehetséges középiskolás diákot jutalmazott meg sport- és tanulmányi versenyeken elért kivételes eredményeikért. Köztük a Középfokú Sportiskola két tanulóját.

Oldalak