Back to top

Kollégium

Néhány diákunk bekapcsolódott a helyi katolikus karitász gyűjtésébe. Önkénteseink tartós élelmiszert gyűjtöttek az egyik legnagyobb áruházban a rászorulóknak.
6. 12. 2023
Elsőseink tartalmas műsorral mutatkoztak be az idősebbeknek és eleget tettek minden rájuk szabott feladatnak is. Az este vidám hangulatban telt.
6. 12. 2023
A kollégiumban meghirdettük a legszebben díszített szobák versenyét. A győztes szoba lakói minden apró részletre odafigyelve teremtettek igazi karácsonyi hangulatot. A lányok kézügyességét és kreativitását sokan megcsodálták.
25. 1. 2023
Diákjaink szívesen töltik szabadidejüket sportolással. Az edzőtermet és  a tornatermet sokan látogatják. Az utóbbi időben nagyon népszerű a közös jógázás is.  
25. 1. 2023
A közös  baráti beszélgetések helyszínén elkészült a ragyogó karácsonyfa. A meghitt karácsonyvárás így lett teljes.
25. 1. 2023
Kicsik - nagyok?.... teljesen mindegy. A Mikulást mindenki várja, mindenki szereti. Krampuszok és angyalok társaságában  minden szobába bekopogtatott és apró ajándékot is hozott.  
25. 1. 2023
A diáktanács decemberben tartotta  bemutatkozó – értékelő gyűlését. A programot az egyes csoportok kultúrműsora színesítette és sor került az elsősök avatására is. A műsor közös énekléssel ért véget.
25. 1. 2023
 A kollégiumba november végén meghívtuk Mórocz Magdolnát, aki  Kriston Intim Torna tréner és életmód tanácsadó. 15 év szakmai tapasztalatát osztotta meg a kollégium diáklányaival. Tabuk nélkül, bizalommal beszélt  a nőket érintő  egészségi problémákról és azok megelőzéséről. A beszélgetést gyakorlati bemutató követte.
24. 2. 2019
November 21. jelentős nap volt a kollégium elsős diákjai számára. A negyedéves értékelés után olyan kultúrműsort adtak elől, melyben megmutatták a tánc- és énektudásukat, valamint  előadtak egy színdarabot is. Rátermettségüket a diáktanács tagjai ügyességi vetélkedőkkel tették próbára.
24. 2. 2019
A karácsonyvárás szinte mindenkinek az életében az év legszebb időszakát jelenti.  A  kollégiumban a környezetet ünnepi díszbe öltöztettük, meghirdettük a legszebben díszített szobák versenyét és diákjaink többször ellátogattak a város által rendezett programokra, koncertekre valamint karácsonyi vásárra.  A Mikulás december 6.-án érkezett a kollégiumba. A Mikulás, a manók és angyalkák  a DO minden lakóját meglátogatták. A diákok  édességet kaptak. A DO lakóinak közös karácsonyozására december  19.-én került sor. Az este folyamán a diákok kultúrműsort adtak elő. A vidám jelenetek mellet felcsendültek a legnépszerűbb karácsonyi dalok.
24. 2. 2019