Back to top

Tanévnyitó 2020/2021

Olyan lesz a jövő, mint amilyen a ma iskolája.

 (Szent-Györgyi Albert)

 

Kedves Diákok!

Tanártársaimmal együtt rendkívül örültünk, hogy tegnap újra láthattunk Benneteket. Legfőképp annak, hogy tantermi körülmények közt kezdődik a 2020/2021-es tanév. Ezekben az első szeptemberi napokban rendhagyó módon több szó esik majd a szabályok, utasítások betartásáról. Mindez azért történik, hogy ebben a tanévben ne számítógépen, telefonon keresztül találkozzunk, hanem személyesen. Az előírások betartásával hozzájárulhatunk ahhoz, hogy minimális legyen iskolánkban a fertőzésveszély. Kérünk Benneteket, legyetek elővigyázatosak, vigyázzatok magatokra és egymásra. Ettől függ az, hogy vissza tudunk-e térni a hagyományos oktatáshoz, a klasszikus középiskolai élethez. Bízom benne, hogy felelősségteljesen fogtok viselkedni, és vírusmentes tantermi oktatásban lesz részetek.

 Kedves Elsősök!

Szeretettel köszöntelek Benneteket iskolánk falai között, érezzétek nálunk jól magatokat. Tanulmányaitokhoz sok sikert, kitartást, számos szakmai ismeretet és élménydús oktatást kívánok!

Kedves Szülők!

Köszönöm, hogy az elmúlt nehéz időszakban, a digitális távoktatás idején is támogattak Bennünket. Az elsős diákok szüleinek ezúton is szeretném megköszönni a bizalmat, hogy bennünket választottak.

Jó egészséget kívánok az iskola minden diákjának, tanárának, az összes itt dolgozó munkatársnak, valamint a kedves szülőknek.

 

Mgr. Szabó László

                                                                                                                                                          iskolaigazgató

 

 

0