Back to top

Mediális megjelenés

Nagyszabású nyelvi kavalkáddal ünnepelték a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Középfokú Sportiskolában a nyelvek európai napját.
A Dunaszerdahelyi Középfokú Sportiskola szervezésében került megrendezésre kedden a Labdarúgó- és Kézilabdatorna Határok Nélkül elnevezésű verseny.
A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolások is megünnepelték a költészet napját A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Középfokú Sportiskolában minden évben valamilyen zenés-táncos irodalmi műsorral ünnepelik a költészetet, József Attilát és nem utolsó sorban  a kassai születésű Márai Sándort is. A pandémia ezt a hagyományt megtörte, utoljára 2019-ben álltak az irodalomszerető diákok a kultúrterem színpadán, azóta csak online tudtak verselni.
A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola diákjai minden év január 22-én, a Magyar Kultúra Napján, nemzeti himnuszunk születésnapján összegyűlnek az intézmény színháztermében, és zenés irodalmi műsorral tisztelegnek nemzeti történelmünk, irodalmunk, művészetünk nagyjai előtt.
Nagyszombat megye húsz tehetséges középiskolás diákot jutalmazott meg sport- és tanulmányi versenyeken elért kivételes eredményeikért. Köztük a Középfokú Sportiskola két tanulóját.
Rendhagyó módon ünnepelték meg a nemzetközi diáknapot
Rendhagyó módon ünnepelték meg a nemzetközi diáknapot 2021. november 16-án a dunaszerdahelyi Szent István téri Közös Igazgatású Iskolában.
A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola diákjai minden évben színes, sokszereplős zenés irodalmi műsorral készülnek a költészet napjára.
A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Középfokú Sportiskolában minden évben színvonalas műsorral emlékeznek meg az 1848-as  pesti forradalom eseményeiről. 
Nyílt napot tartottak szerdán a dunaszerdahelyi közös igazgatású Videkfejlesztési Szakközépiskolában és Középfokú Sportiskolában.
A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Középfokú Sportiskolában minden évben megünneplik a magyar kultúra napját.  
Királyi show-val zárták a 2019-es kalendáriumi évet a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola diákjai. 
Koszorúkészítő versennyel vette kezdetét az adventi időszak a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Középfokú Sportiskolában.

Oldalak