Back to top

Mediális megjelenés

A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola diákéletének szerves részét képezik a hagyományos karácsonyváró rendezvények.
Dunaszerdahely |  A végzős diákoknak gratulálunk, az érettségi vizsgákhoz sok sikert kívánunk!
Jazyková rozmanitosť a kreativita charakterizovali 2023. septembra 26 triedy a chodby Odbornej školy pre rozvoj vidieka a Strednej športovej školy v Dunajskej Strede. Pri príležitosti Európskeho dňa jazykov sa ako tradične aj tento rok zorganizovala súťaž, ktorá si vyžaduje množstvo vzdelávacích kompetencií a je medzi študentmi mimoriadne populárna.
2023 júniusában tizenhetedik alkalommal látogatták meg francia testvériskolájukat a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola diákjai és tanárai. 
A csallóközi Dunaszerdahelyen tanuló középiskolások látogattak el Győrbe, akik a kirándulás során megismerték a Széchenyi István Egyetemet és képzéseit. Az intézménynek fontos, hogy a határon túli magyar hallgatók is kihasználhassák az általa nyújtott lehetőségeket.
Intenzív piros-fehér-zöld érzés és fiatalos lendület jellemezte a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola diákjainak március 15-i megemlékezését. Az intézmény költészetet kedvelő csapata három év kihagyás után újra közönség előtt adhatta elő az 1848-as forradalom tiszteletére készített műsorát.
Ünnepélyes keretek közt emlékeztek meg a Himnusz születésének 200. évfordulójáról a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola diákjai.
A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola adventi rendezvényei közül a jótékonysági sütivásár volt méltán a legnépszerűbb. 2022. december 21-én fahéj-, vanília-, narancsillat lengte be az intézmény auláját.
Karácsonyi ünnepségre hívta meg városunk vezetése a fogyatékkal élő gyermekeket nevelő családokat.
Sikeres sportolóként megyei ösztöndíjban részesült a Dunaszerdahelyi Középfokú Sportiskola két diáklánya, Pénzes Mónika és Hegedűs Réka.
2022-ben több sportágban nemzetközi szinten is kiemelkedő eredményeket értek el a Dunaszerdahelyi Középfokú Sportiskola diákjai, ahol ha lehetőség nyílik rá, időnként sportnapra cserélik a tanulást és az edzéseket.
Két év kihagyás után ismét megrendezték a hagyományos adventi koszorúkészítő-versenyt  a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Középfokú Sportiskolában.

Oldalak