Back to top

Mediális megjelenés

Nagyszombat megye húsz tehetséges középiskolás diákot jutalmazott meg sport- és tanulmányi versenyeken elért kivételes eredményeikért. Köztük a Középfokú Sportiskola két tanulóját.
Rendhagyó módon ünnepelték meg a nemzetközi diáknapot
Rendhagyó módon ünnepelték meg a nemzetközi diáknapot 2021. november 16-án a dunaszerdahelyi Szent István téri Közös Igazgatású Iskolában.
A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola diákjai minden évben színes, sokszereplős zenés irodalmi műsorral készülnek a költészet napjára.
A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Középfokú Sportiskolában minden évben színvonalas műsorral emlékeznek meg az 1848-as  pesti forradalom eseményeiről. 
Nyílt napot tartottak szerdán a dunaszerdahelyi közös igazgatású Videkfejlesztési Szakközépiskolában és Középfokú Sportiskolában.
A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Középfokú Sportiskolában minden évben megünneplik a magyar kultúra napját.  
Királyi show-val zárták a 2019-es kalendáriumi évet a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola diákjai. 
Koszorúkészítő versennyel vette kezdetét az adventi időszak a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Középfokú Sportiskolában.
A Nemzetközi Diáknap alkalmából az Iskolaügyi Minisztérium minden évben kitüntetésben részesíti azokat a diákokat, akik a legsikeresebben  képviselik Szlovákiát a tudomány, a sport és a művészet területén. Az idei díjazottak között szerepelt iskolánk  diákja, KÓSA  TAMÁS is  karateban elért hazai és  külföldi sikereiért. A kitüntetéseket Martina Lubyová iskolaügyi miniszter adta át.
Diáksport – A dunaszerdahelyi Középfokú Sportiskola csapata nyerte az Európai Sporthét keretében rendezett futsal-tornát, amelynek a járási székhely sportcsarnoka adott otthont.
Hagyományosan Bősön rendezték meg szerdán a mezei futóverseny 2019. évi dunaszerdahelyi járási fordulóját.
A tizenkét esztendeje működő csallóközi sportgimnáziumban – újabb nevén Dunaszerdahelyi Középfokú Sportiskola – minden tanév kezdetén éremleltárt tartanak.

Oldalak